Corona preventie artikelen

Mondmaskers uit de polder

Onze mondkapjes/mondmaskers filteren meer dan 98% van de kleinste deeltjes door de verschillende lagen en materialen en zorgen daarnaast voor een hoog comfort door de goede luchtdoorlatendheid.

Onze 3-laags mondkapjes worden volledig in de Flevopolder geproduceerd. We hebben ze ontwikkeld voor de huidige vraag naar civiele mondmaskers. Maar gezien de hoge standaard van onze mondkapjes zijn ze voor iedereen geschikt. Daarom hebben we onze mondmaskers en materialen als enige laten testen, met goed resultaat, door het KIWA Instituut Nederland en de organisatie GreenCycl.

Neem contact met ons op voor grotere afnames en ontvang een offerte op maat.

Wij leveren ook aan: Ahold, PostNL & Lidl​

Testen en keuren

We produceren onze mondmaskers met de hoge standaard conform een type 2R mondkapje, maar voor een scherpe prijs. Onze mondmaskers hebben we dan ook uitvoerig laten testen op:

  • Percentage BFE
  • Luchtdoorlatendheid
  • Spatbestendigheid

Het BFE-percentage van onze mondkapjes is gelijk aan of groter dan 98%. Maar wat betekent dit precies? BFE staat voor bacterie filter efficiëntie en dit geeft aan hoe goed een mondmasker virus- en bacteriedeeltjes kan filteren. Met een BFE gelijk aan of hoger dan 98% bieden onze mondkapjes goede bescherming en helpen ze de verspreiding van virussen en bacteriën tegen te gaan.

De luchtdoorlatendheid van een mondmasker bepaalt de hoeveelheid zuurstof het mondkapje doorlaat. Dit vergroot het draagcomfort van het mondmasker, waardoor je goed door het mondkapje kunt ademen. Dit is vooral extra prettig voor mensen met longaandoeningen zoals astma. Voor onder andere deze doelgroep hebben we de luchtdoorlatendheid laten test. Dat betekent dat onze mondkapjes van hoge kwaliteit zijn en ook prettig zijn om te dragen.

Het kan wel eens gebeuren dat je moet niezen, hoesten of kuchen wanneer je je mondmasker op hebt. Ook hier hebben we extra aandacht aan besteed bij het maken van onze mondkapjes. Gelukkig hebben onze mondmaskers een goede spatbestendigheid. Hierdoor bescherm je de mensen om je heen wanneer je onze mondkapjes draagt.

Inpakken en verpakken met een lokale helpende hand
Onze mondkapjes worden met liefde ingepakt door de mensen van Concern voor Werk. Deze organisatie voert de sociale werkvoorziening uit voor o.a. de gemeente Lelystad en helpt mensen bij het vinden van een baan en zo aan een goede start in de samenleving. Klik hier voor meer informatie.

Onze mondmaskers uit de polder worden herhaaldelijk getest op diverse onderdelen van de Europese standaard NEN-EN146832:2019. (BFE, Luchtdoorlatendheid en spatbestendigheid)

Neem contact met ons op voor combinatiekortingen en grotere afnames en ontvang een offerte op maat.

Desinfectiezuil

In de wereld van vandaag, maar zeker ook van morgen, is handhygiëne van groot belang. Een mooie, nette design handdesinfectie dispenser laat zien dat u serieus omgaat met de veiligheid van uw klanten en biedt tevens een professioneel welkom bij uw voordeur en/of in uw winkel, sportschool of restaurant.

SLIM SENSOR ONTWERP
Door de slimme infrarood sensor wordt automatisch de alcohol gespoten, zodra de handen zich 3 tot 10cm onder de dispenser uitlaat bevinden. Hierdoor is er geen contact of aanraking met de dispenser nodig en dus 100% veilig en hygiënisch.

PERFECTE DOSERING
Door de handen onder de dispenser te houden, spuit de dispenser precies de juiste hoeveelheid alcohol over de handen. Hierdoor wordt er geen alcohol verspild en dus is de dispenser zuinig in gebruik.
  
MODERN DESIGN
De dispenser heeft een modern design, waardoor het makkelijk integreerbaar bij elk interieur.

OVERAL TE GEBRUIKEN
De desinfectiezuil bestaat uit hoogwaardige materialen en is door zijn geringe afmetingen heel gemakkelijk overal te plaatsen. De zuil heeft geen directe stroom- of watervoorziening nodig en is wat dat betreft zelfvoorzienend. De zuil is volledig contactloos te bedienen waardoor hij extra hygiënisch is. De afgebeelde zuil is geschikt voor binnen gebruik en leent zich uitstekend voor winkels, sportscholen, supermarkten, kantoren, gemeentehuizen, tuincentra, etc. etc.

GEMAKKELIJK IN GEBRUIK
Een bijkomend voordeel is de lek/opvangbak. U kunt deze indien gewenst bevestigen/inklikken in de dispenser. Mocht de gebruiker knoeien of de dispenser lekken dan valt het product netjes in de opvangbak. Dit is een groot voordeel t.o.v. andere dispensers die dit niet hebben, dit voorkomt namelijk vlekken op de vloer.

SPECIFICATIES
Kleur: De alcohol dispenser met sensor is wit met zwart.
Vulcapaciteit Dispenser: 1200ML
Afmeting Dispenser: LxBxH / 10.5cm x 15cm x 27.5cm
Stroomvoorziening: 4x LR14 C batterijen (niet inbegrepen)
Wissellijst: De zuil is voorzien van een A4 wissellijst van een aluminium click profiel. De verpakking is exclusief batterijen en alcohol.

Door middel van een infrarood oog onder de dispenser wordt automatisch een hoeveelheid hand alcohol gedoseerd zodat er geen fysiek contact nodig is met dispenser. De dispenser is geschikt voor vloeibare 70% hand alcohol desinfectie. De sensor werkt op batterijen (niet inbegrepen) en zijn goed voor ongeveer 30.000 bedieningen. Incl opvang/lekbak.

€ 185.- excl. BTW

Ook voor gepersonaliseerde zuilen bijvoorbeeld met logo of in huisstijl zijn er genoeg mogelijkheden.

Neem contact met ons op voor combinatiekortingen en grotere afnames en ontvang een offerte op maat.

Luchtreiniger

Met een echte HEPA-filtratie die tot 99,97% van de allergenen in de lucht verwijdert, zo klein als 0,3 micron, helpt de HoMedics TotalClean-luchtreiniger u en uw gezin om gemakkelijker te ademen. Het vangt en verwijdert allergenen, pollen, rook, huidschilfers van huisdieren, schimmelsporen en ziektekiemen. Het koolstofvoorfilter vermindert huishoudelijke geurtjes en vangt grotere deeltjes op. Het is ideaal voor kleine kamers en beschikt over 3 snelheden, vervangingsfilterindicatoren die gaan branden wanneer het tijd is om het filter te vervangen, en een nachtmodus waarmee u de display verlichting tijdens gebruik kunt uitschakelen. Het werkt stil en helpt om schonere lucht te creëren om een diepere, ononderbroken slaap te bevorderen.

Omschrijving
Ontdek zelf de voordelen van een schone omgeving met de HoMedics TotalClean luchtreiniger, speciaal ontworpen voor uw huishouden. Deze luchtreiniger is uitgerust met True HEPA-filtratie om tot 99% van de allergenen in de lucht van slechts 0,3 micron, pollen, schimmelsporen, rook en ziektekiemen aan te pakken en te vernietigen. Het stelt je ook in staat om je instellingen aan te passen door te kiezen uit de drie ventilatorsnelheden en een timer voor maximaal 12 uur om schone lucht in je leefruimte te brengen. U kunt de luchtreiniger ook in de nachtmodus zetten als u de display verlichting tijdens gebruik wilt uitschakelen. Ideaal voor mensen die gevoelig zijn voor luchtkwaliteit, deze super stille luchtreiniger wordt geleverd met een garantie van 3 jaar en zorgt voor de aanhoudende geuren in het huis en creëert zo een sfeer waarin je kunt inademen, waardoor je je verfrist en gerevitaliseerd voelt.

€ 230.- excl. BTW

Neem contact met ons op voor combinatiekortingen en grotere afnames en ontvang een offerte op maat.

Offerte aanvragen

Neem contact met ons op voor combinatiekortingen en grotere afnames en ontvang een offerte op maat.

Cadeau Kompas werkt ook voor:

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan wij er vanuit dat u hiermee instemt.