Geliefde Steur

Lekker en geliefd! In deze met stijl verpakte geschenk doos vindt u 150 gram zalmfilet van het rugstuk, het mooiste deel van de zalm. Deze zalm wordt op een duurzame wijze gekweekt in de beste fjorden van Noorwegen.

Een mooi relatiegeschenk met heerlijke inhoud

Lekker en geliefd! In deze met stijl verpakte geschenk doos vindt u 150 gram zalmfilet van het rugstuk, het mooiste deel van de zalm. Deze zalm wordt op een duurzame wijze gekweekt in de beste fjorden van Noorwegen.
Wat deze verpakking bijzonder maakt is dat er 1 x 10 cl aan heerlijke Bourgongne Blanc en 1 x 10 cl Pouilly- Fuissé in zit, die prachtig aansluiten bij de koud gerookte zalm.

Kortom, een geweldige manier om uw blijk van waardering te tonen aan uw relaties of medewerkers. Een stijlvol relatiegeschenk met een zeer hoogwaardige uitstraling.

Een gepersonaliseerde sleeve met bijvoorbeeld uw bedrijfslogo of eigen ontwerp maakt dit geschenk helemaal af! Neem voor gepersonaliseerde relatiegeschenken contact met ons op.

Type zalm: NOORSE ZALM

Bereidingswijze: KOUD GEROOKT

Bourgongne Blanc |100% Chardonnay | 12,5%

De wijn heeft een opvoeding op hout gehad van ongeveer 8 tot 9 maanden. In de neus geeft deze wijn een volle krachtige indruk, met een groene appel, limoen en met een minerale ondertoon. Dit alles gecombineerd met wat vanille. De smaak is zuiver, vol met wat kruidigheid, in het bijzonder witte peper. Het fruitige in het bouquet komt weer terug in de mond. De zuren zijn er mooi mee in balans.

Bourgogne Blanc is afkomstig van de wijngaarden ‘Les Pellans’ en ‘Champ Perrièrs’, gelegen in Meursault.

Pouilly- Fuissé |100% Chardonnay| 12,5%

De wijn is in de neus exotisch met sinaasappel, mint, grapefruit en theeblaadjes. In de smaak komt dit zeer duidelijk terug, met daarnaast ook vuursteen. Verder wat hout en een zeer goed passend klein bittertoontje. Het is een prachtig rijk volle wijn.

Pouilly- Fuissé is gemaakt in de beroemde wijngaard ‘Trémis’.

Noorse zalm van 150 gram | Stijlvolle geschenksdoos met 1x 10CL Bourgogne Blanc en 1x 10CL Pouilly- Fuissé

Prijs:

€ 22,50

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan wij er vanuit dat u hiermee instemt.