© foto www.jantuijp.com

De historie van CadeauKompas

CadeauKompas is een bedrijf van de broers Jan en Eddy Guyt. Samen hebben zij meer dan 30 jaar ervaring, als het gaat om kerstpakketten, relatiegeschenken en promotionele artikelen. Dit staat garant voor een optimaal advies, eerste klas kwaliteitsproducten en een vlekkeloze aflevering.

Timeline CadeauKompas

Jan Guyt richt Royal Pacific Seafood op. Een ambachtelijke zalmrokerij gevestigd in het vissersdorp Volendam.
1992
Broer Eddy Guyt treedt toe tot het bedrijf en richt Royal Pacific Exclusive op. De afdeling (vis)relatiegeschenken van het bedrijf.
1993
Met kwaliteitsproducten, exclusieve verpakkingen en een unieke service wordt Royal Pacific Exclusive marktleider.
1993 -
- 2001
Royal Pacific Exclusive neemt Fine Fish Products over en verstevigt haar leidende positie in de markt. Het bedrijf gaat verder onder de naam Royal Fine Fish.
2002
Royal Fine Fish zet met Geschenk à la Carte één van de eerste eigen keuze concepten in de markt. O.a. KPN, PWC en het Ministerie van Verkeer en Waterstaat kiezen voor dit innovatieve concept.
2004
Cadeau Kompas Relatiegeschenken jan-en-ed
Nadat in 2007 Royal Fine Fish en Geschenk à la Carte zijn verkocht aan respectievelijk VHC Jongens en Pluimen BV richtten de broers Jan en Eddy Guyt in 2017 het bedrijf CadeauKompas op.
2017
Cadeau Kompas Relatiegeschenken Heyme
Begin 2021 komt Heyme de Wit het team versterken. Het bedrijf groeit snel en net als in eerdere jaren geeft service ook hier weer de doorslag. Het bedrijf is klaar voor de toekomst.
2021
Met de oprichting van 100% attent spelen we in op de huidige situatie op de arbeidsmarkt. Bedrijven helpen met boeien en binden met persoonlijke aandacht op het juiste moment. Geef werknemers een stukje persoonlijke aandacht en waardering en je krijgt er trots, loyaliteit en resultaat voor terug. 100% Attent richt zich op werknemers en klanten van bedrijven.
2023

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan wij er vanuit dat u hiermee instemt.