Cadeau Kompas blauw pakket
Kerstpakketten en eindejaarsgeschenken
Een kerstpakket is een belangrijke blijk van waardering van de werkgever richting de medewerkers. CadeauKompas geeft richting, denkt mee en ontzorgt van creatie tot aflevering.
Cadeau Kompas zalm sfeer foto 05
Relatiegeschenken
Met een relatiegeschenk wordt een fijne samenwerking nog eens extra onderstreept. CadeauKompas biedt een breed scala originele geschenken voor ieder gewenst budget.
Cadeau Kompas chocolade slider foto
Specialist in chocolade
Van chocolade wordt iedereen gelukkig. Zowel letterlijk als figuurlijk. Chocolade bevat namelijk het ‘gelukstofje‘ fenylethylalanine. Reden genoeg voor CadeauKompas om zich hierin te specialiseren met een tongstrelend assortiment.
Cadeau Kompas Jansen sfeer foto
Momenten
Een jubilerend bedrijf, een thematische dag zoals ‘De dag van de schoonmaker’, Pasen, Koningsdag, het begin van de vakantie. Originele momenten om als bedrijf te verrassen. CadeauKompas denkt hier graag in mee om op ons beurt u te verrassen.
Cadeau Kompas promotioneel en gepersonaliseerd
Promotioneel en gepersonaliseerd
Een incentive kan zoveel meer zijn. Samen nemen we de klantreis door of verdiepen we ons goed in de doelgroep. In samenspraak stellen we een goed passend product of geschenk voor waar branding en personalisatie doorslaggevend is.
Cadeau Kompas duurzaamheid slider
Duurzaam en maatschappelijk verantwoord
Duurzaamheid is geen trend, maar een constante factor als het gaat om maatschappelijk verantwoord ondernemen. CadeauKompas is zich hiervan bewust en biedt een breed scala aan duurzame producten.
Cadeau Kompas delicatessen uit Volendam
Delicatessen uit Volendam
Liefde gaat door de maag. Om er zeker van te zijn dat u tijdens de feestdagen letterlijk en figuurlijk over de tong gaat, biedt CadeauKompas een smaakvolle selectie (vis)delicatessen. Gezond, lekker en origineel.
Cadeau Kompas volendam foto 2023
Onze thuisbasis Volendam
‘Wij staan garant voor een complete ontzorging en een glimlach op het gezicht van de ontvanger’

Onze mogelijkheden

CadeauKompas biedt u meerdere mogelijkheden op het gebied van kerstpakketten, relatiegeschenken, eigen keuze geschenken en promotionele artikelen. Zo vindt u op de pagina van de webshop ons uitgebreide basisassortiment promotionele producten. Op onze kerstpakketten pagina eveneens een ruim basisassortiment maar ook zeker genoeg inspiratie voor wat er zoal mogelijk is.

Kerstpakketten

Op zoek naar een uitgebreid assortiment kerstpakketten? Bekijk hier ons basisassortiment voor inspiratie. Uiteraard bent u voor een kerstpakket op maat bij ons aan het juiste adres.

Relatiegeschenken

CadeauKompas heeft ook dit jaar weer een prachtig assortiment relatiegeschenken van topkwaliteit. Bekijk hier de mogelijkheden

Webshop

Op zoek naar een promotioneel product of incentive? Neem een kijkje in onze webshop voor ons basisassortiment en inspiratie voor de vele mogelijkheden.

kerst-cadeau

Eigen keuze geschenken​

Verras uw medewerkers en/of relaties met een eigen keuze concept waarbij gekozen kan worden uit één of meerdere geschenken.

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan wij er vanuit dat u hiermee instemt.